Ben Stiller: annyira megváltozott a külseje

Létezik-e olyan ember az országban, aki még sosem látott Ben Stiller-filmet? Erősen kételkedünk benne. De vajon akad-e olyan, akinek nincs kedvence az alkotásai közül? Valószínűleg ilyen is akad.

ben_stiller_annyira_megvaltozott_a_kulseje.png

Az viszont biztos, hogy a hollywoodi sztár a vígjátékok szerelmese lett. Valószínűleg már rég elfogadta, hogy sosem lesz belőle szuperhős, szívtipró, vagy Oscar-díjas színész.

Mindezek ellenére nem panaszkodhat: nevét és arcát az egész világ ismeri, és általában mosolyt csal az emberek arcára, legyen szó filmekről vagy a valós életről.

Csak kevesen tudják, hogy Ben Stiller életében szinte előre elrendeltetett volt, hogy a színpadon kössön ki. Szülei, Jerry Stiller és Anne Meara, ugyanis szintén színészek voltak.

Ennek köszönhetően nemcsak Ben, hanem nővére, Amy is már gyerekként megkapta a lehetőségeket. Sőt, 1992-ben, mindössze 27 évesen, saját showműsora lett, a The Ben Stiller Show.

Bár hatalmas bukás lett, és hamar megszűnt, ezután jöttek az első vígjátékok, melyek akkora sikert hoztak, hogy pályája azóta is felfelé ível.

Két gyermeke van, és 2014-ben még a rákot is legyőzte. Ma már ősz hajjal jár az utcákon, így nem biztos, hogy felismernénk őt.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr8218455843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek


 

CLOSE ADS
süti beállítások módosítása