Amour & turbulences/Szerelem a felhők felett(2013)

Szerelem a felhők felett (Amour & turbulences / Love Is in the Air) című francia romantikus filmet Alexandre Castagnetti rendezte 2013-ban. A főszerepeket Ludivine Sagnier és Nicolas Bedos játsszák. A film könnyed és szórakoztató, egy könnyed francia vígjáték, amelyben az igazi szerelemről szól.

Julie (Ludivine Sagnier) hazautazik esküvőjére, míg Antoine (Nicolas Bedos) állásinterjúra tart New Yorkból Párizsba. Balszerencséjükre ugyanabba a repülőgépbe ülnek, ahol egymás mellé kerülnek. Korábban Julie és Antoine már együtt voltak, de csúnya szakítás után elváltak útjaik. Antoine visszatért régi életéhez, míg Julie egy unalmas, jómódú férfihoz készül hozzámenni.

A hosszú repülőúton kénytelenek egymással beszélgetni, Antoine újra megpróbálja megnyerni Julie szívét, de ő ellenáll. A beszélgetésükhöz csatlakozik a repülő személyzete, valamint a többi utas, köztük egy kislány és egy idős házaspár. Antoine beszámol a barátjának, Hugonak (Jonathan Cohen), Julie pedig anyukájának (Brigitte Catillon), akiknek végig kellett nézniük a két szerelmes civakodását. Ahogy emlékeznek régi időkre, két látszólag különös ember egymásra talál. Antoine, a nagy nőcsábász, meghódítja a művészlélek Julie szívét. Bár a kapcsolatuk nem tökéletes, és ők sem azok, mégis működik, egészen addig, amíg egyikük rossz döntést nem hoz, és ezzel veszítik el a másik bizalmát.

A film francia gyökerekkel rendelkező alkotás, amely az egyedi megoldásokkal különlegessé válik. Bár vannak benne néhány hibája, és néhány helyen túlzásokba esik, végig szórakoztató és őszinte nevetést hoz. Ha igazi romantikus francia vígjátékra vágysz, ne hagyd ki ezt a filmet!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr2318249423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek


 

CLOSE ADS
süti beállítások módosítása