John Cena ügynökei igyekeztek megakadályozni, hogy Ken szerepét elvállalja a Barbie filmjében.

Azoknak, akik inaktívan töltötték az elmúlt évet, ide írom le, amit valószínűleg senki sem gondolt volna előre: a Barbie film, amely párhuzamosan debütált az Oppenheimerrel, váltotta be 2023 legnagyobb filmsikerévé a jegyvásárlók számára.

john_cena_ugynokei_igyekeztek_megakadalyozni_hogy_ken_szerepet_elvallalja_a_barbie_filmjeben.png

Greta Gerwig rendezésére a nézők összesen 1,446 milliárd dollárért váltottak jegyet, főként azok kíváncsiskodtak Margot Robbie Barbie és Ryan Gosling Kent alakítására.

Valójában a Barbie világában szinte mindenki Barbie vagy Ken egy változata, így a Mattel-baba alakját felváltva Kate McKinnon, Emma Mackey és Dua Lipa is, hogy csak néhányat említsek, de ott voltak még Simu Liu, Kingsley Ben-Adir, Ncuti Gatwa vagy éppen John Cena. Ha valaki nem épp a legrosszabb pillanatban pillantott volna rá, láthatta volna a WWE pankrátorát is, amint arany loknis hablegény Kenként integet a képernyőn.

Majdnem mindenki lemaradt volna erről a film történeti pillanatáról, mivel az ügynöksége tiltakozott ellene, hogy Cena szerepeljen a Barbie-ban. Cena Howard Sternnek, a legendás rádiós műsorvezetőnek beszélt erről.

Annak ellenére, hogy éppen a Halálos iramban X.-et forgatta a Barbie díszletei közelében, Cena ragaszkodott hozzá, hogy szerepeljen a filmben, miután elolvasta a forgatókönyvet, és úgy érezte, hogy beleillene a történetbe. Megbeszélte Margot Robbie-val, hogy legyen benne egy kis szerepe, és az ötlet szerint sellőfiúként szerepeljen, ami gyorsan meg is valósult.

Az ügynökség viszont úgy gondolta, hogy ez a kis cameorész nem lenne elég fontos, és akár még árthatna is Cena karrierjének a jövőben, mivel esetleg lemaradhatna nagyobb lehetőségekről és projektekről.

Cena azonban makacs maradt az álláspontján, hiszen úgy gondolta, hogy ha valaki jó munkát végez, akkor megérdemli, hogy kapjon egy esélyt. Ráadásul felhívta az ügynökség figyelmét arra, hogy bár értékelte a tanácsukat, a végső döntés az övé, és úgy döntött, hogy belevág.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr2318340011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek


 

CLOSE ADS
süti beállítások módosítása