GYORS KAJA(2013)

Az "Égből fasírt 2" (Cloudy with a Chance of Meatballs 2) című amerikai animációs vígjátékot 2013-ban készítették, és a rendezők Crody Cameron és Kris Pearn voltak. A filmben olyan szereplők láthatók, mint Bill Hader, Andy Samberg, Anna Faris és Neil Patrick Harris.

Az első részben találkozhatunk egy fiatal sráccal, aki készített egy gépet (tvrtko vagy hasonló nevűt), amely ételeket szór az égből. Egy ennyi emlék maradt meg bennem az első részről. Mások valószínűleg több részletre emlékeznek, de most a folytatásról beszéljünk.

A gép továbbra is aktív, és létrehoz saját teremtményeket, amelyek ellepik hőseink lakhelyét, így ők kénytelenek elhagyni a szigetüket. Chester V, a takarítóbrigád vezetője, aki egyben Flint példaképe is, azonban más (vagyis alacsonyabbrendű) terveket sző mind a sráccal, mind a géppel. De vajon ki jut el előbb a géphez? Az első részből ismert csapat visszatér a szigetre, és elkezdődik a nagy kaland. De vajon az új lakók valóban veszélyesek? És tényleg meg kell pusztítani a gépet? A brokkoli valóban finomabb párolva?

Az animációs vígjáték a válaszokat kínálja ezekre a kérdésekre. A folytatás messze felülmúlja az első részt, és úgy tűnik, hogy az alkotók inspirációját a gyerekkori mesék olvasása adta, melyek közé tartozik a Dzsungel könyve és a Fajok eredete. A film olyan szórakoztató, hogy gyerek nélkül is élvezhető, így azoknak, akiknek nincs gyermeke, semmiképpen ne maradjon ki belőle. Emellett külön dicséretet érdemel a fordító a találó nevezésekért.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr2618252561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek


 

CLOSE ADS
süti beállítások módosítása