Once Upon a Time in Venice/Volt egyszer egy Venice(2017)

Volt egyszer egy Venice (Once Upon a Time in Venice) című amerikai akció-vígjáték filmet Robb Cullen és Mark Cullen rendezte 2017-ben. A főszerepekben Bruce Willis, Jason Momoa és John Goodman láthatók. A történet középpontjában Bruce Willis karaktere áll, aki mindent megtesz azért, hogy elrabolt kutyáját visszaszerezze. Ez a film könnyed, tét nélküli nyári szórakozást nyújt.

Bruce Willis filmjeiben gyakran láthatjuk rendőr és magánnyomozó szerepekben, és ez a hagyomány folytatódik a Volt egyszer egy Venice-ben is. A Cullen testvérek, akik korábban vicces sorozatokon dolgoztak, most először vállalták a rendezést ebben a filmben, amelynek színhelye a gyönyörű Venice Beach, ahol szinte örök nyár van. A történet középpontjában Steve (Bruce Willis), a magánnyomozó áll, aki közben élvezi az életet és az élvezeteket. Amikor kedvenc kutyáját elrabolják, egy veszélyes bűnbandához vezetnek a nyomok. Steve-nek sok vicces és törvénytelen dolgot kell megtennie ahhoz, hogy visszakapja kutyáját. Ebben segítségére van Thomas Middleditch és John Goodman.

A film nem próbál magas művészeti szinteket elérni, inkább a könnyed és esztelen szórakozásra koncentrál. A történet szívében a napsütés, a tengerpart, kábítószerek, alacsonyrendű bűnözők, vonzó Famke Janssen, humoros rendőrök, dühös szamoaiak, transzvesztiták és egy sor cameo szereplés található. A vicces jelenetek egymást követik, és Jason Momoa is megmutatja komikusi tehetségét. A film könnyed, nem próbálja megváltani a világot, de garantálja a jókedvet. A stáb érezhetően jól szórakozott a forgatás során, és a nézőknek is vidám perceket szerez a film. Ez egy szórakoztató és könnyed mozi, amely a nézőket kikapcsolja a mindennapok gondjaitól.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr7218243903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek


 

CLOSE ADS
süti beállítások módosítása