Life of the Party/A Partiállat(2018)

A Partiállat (Life of the Party), melyet Ben Falcone rendezett, Melissa McCarthy, Debby Ryan, Gillian Jacobs, Molly Gordon főszereplésével, egy amerikai vígjáték, ami 105 perc hosszú és 2018-ban készült. (16)

Még ha kicsit várni kell is a nyárra, könnyed vígjátékok már láthatóak a mozikban. A vizsgadrukktól menekülve jó választás lehet A Partiállat című film, amiben Melissa McCarthy játszik.

Bár a film címe arra utal, hogy van pár buli benne, ahol mindenki jól érzi magát, valójában ennél sokkal többet mond el a történet. Deanna (Melissa McCarthy) mindent félretett a családért, abbahagyta az egyetemet, amikor megszületett a lánya. Mindennapi életét anyaként és feleségként élte. De amikor a férje közli vele, hogy más nőért akar válni, Deanna úgy dönt, visszatér az egyetemre, ahol véletlenül éppen a lánya, Jennifer (Molly Gordon) is tanul és az utolsó évét járja.

Az, hogy a szülő kíséri el a gyereket a kollégiumi szobájáig (különösen, ha 22 percre van az otthontól), nem újdonság a filmekben. Deanna esetében ez ciki helyzeteket eredményez, mivel a gyerekei is az iskolában tanulnak. Milyen lehet egy tininek, amikor egyszer csak azt veszi észre, hogy az évfolyamtársai között ott vannak a saját szülei is? Deanna tart a szóbeli felelettől, de azért kitartóan dolgozik. Jó és rossz dolgok is történnek vele, és kap egy különös szobatársat. Bulizik, pasizik, de végül is vicces és érdekes az útja a diploma megszerzése felé. Bár vannak, akik cikizik, Jennifer barátnői hamar megkedvelik őt, és hol évfolyamtársukat, hol pedig az évfolyamtársuk anyukáját látják benne. A tanára pedig egykori diáktársa, így csak ő érti a kissé poros vicceit.

Hollywoodban a legtöbben a szép és karizmatikus emberek közé tartoznak, de Melissa McCarthy mellett is szívesen járnánk az utcán. Mégis ő az egyik legjobban kereső színésznő, főként azért, mert őszinte és hiteles, és könnyű megszeretni. Bár látványosan lefogyott, valószínűleg sosem fogjuk megtudni, milyen lenne vékonyan. A lényeg, hogy rengeteg poénja éppen a duciságával játszik. Általában ő a vicces, jószívű nő, aki leesik, de mindig feláll és megmutatja, mire képes.

A filmben is új barátokra tesz szert, szerelmes lesz, néha hibázik, de mindig megoldja a problémáit, és inspirálja a környezetét. Egyszerűen lehetetlen nem szeretni őt, és a jó szinkronhang is hozzájárul a sikerhez. Persze vannak olyan filmjei is, amik kevésbé sikerültek, néha férjével együtt, aki ebben a filmben is kisebb szerepet kap. A többi szereplő is tehetséges, és Maya Rudolph, aki a legjobb barátnőt alakítja, kiválóan mutatja be az alkoholista feleség karakterét. A Partiállat egy szórakoztató film, amiben nincsenek nagy poénok, de mégis jó szórakozást nyújt, és arról szól, hogy sosem késő újrakezdeni vagy befejezni dolgokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr4618241377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek


 

CLOSE ADS
süti beállítások módosítása