Tekintsd meg Mark Wahlberg kutyás alkotását az Artúr a királyt még mielőtt a premierre kerülne

A film az Arthur: A Kutya, Aki Keresztülhúzta Az Esőerdőt, Hogy Otthont Találjon című Mikael Lindnord könyv alapján készült, mely valós eseményeket dolgoz fel.

tekintsd_meg.png

Mark Wahlberg alakítja Michael Light-ot, aki az utolsó lehetőségét látja a dicsőségre a Dominikai Köztársaságban rendezett kalandversenyen.

Light csapatához értékes társ csatlakozik, amikor egy kóbor kutya melléjük áll, és úgy dönt, hogy velük együtt teljesíti a kimerítő, tíznapos maratont, miközben megváltoztatja a gondolkodásmódjukat is.

A Simon Cellan Jones rendezte filmben Wahlbergen kívül olyan színészek is szerepelnek, mint Nathalie Emmanuel, Paul Guilfoyle, Simu Liu és Julia Rylance.

Az Artúr, a király március 21-én debütál a mozikban, de a Prorom és a Puliwood közös munkájának köszönhetően néhányan már a premier előtt megtekinthetik.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr8418356323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek


 

CLOSE ADS
süti beállítások módosítása