Kevin Costner híres filmszínész

A kétszeres Oscar-díjas Kevin Costner, aki már 69 éves, visszatekintett a múltjára a közelgő többrészes western eposza, a "Horizont" kapcsán.

kevin_costner_neves_szinesz.png

Felidézte karrierje jelentős filmjeit és emlékezetes szerepeit, mint például a "Baseball bikák", "Baseball álmok", "Silverado", "Aki legyőzte Al Caponét", "Farkasokkal táncoló", "Robin Hood, a tolvajok fejedelme", "Több mint testőr", "JFK" és "Wyatt Earp". Szó esett a "Yellowstone" című sikersorozatról is, de meglepő módon a "A pálya csúcsán" kiemelésre került, míg a "Tökéletes világ" nem.

Érdemes megtekinteni ezt a videót, már csak Costner hangja és karizmatikus megjelenése miatt is.

Kevin Costner elismert amerikai színész, filmrendező, producer és country-zenész, aki pályafutása során két Oscar-díjat is nyert. 1955. január 18-án született a kaliforniai Lynwoodban.

Kétszer volt házas - először Cindy Costnerrel, akivel 1978 és 1994 között élt együtt, majd Christine Baumgartnerrel, akivel 2004-től 2024-ig voltak házasok.

Costner hat gyermek édesapja - Liam, Cayden Wyatt, Annie, Joe és Lily Costner.

Szülei William és Sharon Costner, testvérei pedig Daniel Craig Costner és Mark Douglas Costner.

Pályafutása során számos sikeres filmben szerepelt, és rendezőként is hírnevet szerzett magának.

Közelgő filmjei között szerepel a "Horizon - An American Saga" két része is.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr1218478237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek


 

CLOSE ADS
süti beállítások módosítása