Jennifer Aniston szerint a Jóbarátok egyik titka abban rejlik...

Az elbűvölő színésznő, Jennifer Aniston, úgy véli, hogy Hollywood aranykora már a múlté. Az egykori ragyogó csillag elismeri, hogy számára a közösségi média világa idegen, és szomorúan látja, hogy a világ teljesen új irányba halad.

jennifer_aniston_jobaratok.png

Aniston szerint nem véletlen, hogy a Jóbarátok sorozat még mindig hatalmas sikernek örvend. Úgy gondolja, hogy ennek egyik oka az, hogy a sorozatban nincs közösségi média jelen, ami frissítően hat a mai digitális korban.

Manapság már nem beszélhetünk "híres hollywoodi személyiségekről" a hagyományos értelemben.

A közösségi média világában élünk, ahol a pillanatnyi sikerek és kudarcok uralják a terepet, és az állandóságnak kevés hely jut. Aniston szerint a hírességek helyzete ma már sokkal inkább a gyorsan változó, múló trendek függvénye, mint korábban.

Egy riporter felolvasta Anistonnak barátjának egy írását, amelyben az szerepelt, hogy Hollywood fényének ragyogása fakulóban van. Aniston erre reagálva elmondta, hogy kifejezetten gyűlöli a közösségi médiát.

Hosszú ideig sikerült távol tartania magát az online platformoktól, de 2019 októberében végül csatlakozott az Instagramhoz. Ez annyira felkavarta az alkalmazást, hogy az rövid időre összeomlott. Jelenleg több mint 40 millió követője van, de elmondása szerint csak egy terméket szeretett volna reklámozni.

Aniston szerint a Jóbarátok egyik titka abban rejlik, hogy a sorozat a közösségi média előtti időszakot tükrözi, ami miatt a nézők számára nosztalgikus és vonzó.

Szerinte a sorozat népszerűsége a streaming platformokon annak köszönhető, hogy a történetmesélés és a karakterek kapcsolatai mentesek a modern technológia hatásaitól, ami egyfajta menedéket nyújt a digitális világ zűrzavarában.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr6018440529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek


 

CLOSE ADS
süti beállítások módosítása