Goldie Hawn amikor még csak 18 éves volt.....

Goldie Hawn, a híres színésznő ritkán látott, álomszép fotója, amelyen 18 éves korában látható. Az elmúlt évtizedekben a filmiparban számos gyönyörű színésznő hódította meg a nézőket, minden korszaknak megvolt a saját kedvence.

goldie_hawn_amikor_meg_csak_18_eves_volt.png

A '70-es és '80-as években Goldie Hawn egyértelműen az egyik legnagyobb sztár volt. Az ő alakításait élvezhették a rajongók olyan filmekben, mint az Óvakodj a törpétől, a Sugarlandi hajtóvadászat.

A pillangók szabadok, a Második műszak, a Vadmacskák vagy A vasmacska kölykei.

Goldie Hawn 1967-ben debütált a képernyőn a Good Morning World című sorozatban, de korábban profi balett-táncosként is dolgozott, és színházi szerepeket is vállalt.

goldie_hawn_amikor_meg_csak_18_eves_volt_1.png

Már háromévesen elkezdett balettet tanulni; édesanyja, Laura Steinhoff, magyar származású, és táncstúdiót, valamint ékszerboltot is vezetett, így Goldie már gyermekkorában szoros kapcsolatba került a tánc világával.

A diótörőben színpadi szerepléssel, később az egyetemen színjátszást tanult.

A balett edzéseknek köszönhetően karcsú alakja lett, arca pedig rendkívül szép volt. Bűvölő, kék szemeivel és szőke fürtjeivel könnyen felkeltette az emberek figyelmét, és sikeres karriert futott be a filmiparban is; 1969-ben például az Oscar-díjas A kaktusz virága című filmben játszott.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr5618438741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek


 

CLOSE ADS
süti beállítások módosítása