How to Be a Latin Lover/Hogyan legyél latin szerető(2017)

Az "HOGYAN LEGYÉL LATIN SZERETŐ" című filmet Ken Marino rendezte, és szereplők között Eugenio Derbez, Salma Hayek és Kristen Bell is megtalálhatók. Ez egy hosszabb, de szórakoztató vígjáték, ahol könnyed poénok és mélyebb üzenetek is helyet kapnak. Salma Hayek továbbra is ragyogó, különösen, amikor salsázik egy részeg estén.

A kis Maximo élete már eleve nehéz és nélkülöző, de még nehezebbé válik, amikor rájön, hogy becsületes munkával nem fog megélni. Ezért úgy dönt, hogy elindul az időben, és vadászni kezd az idős és gazdag amerikai nőkre. Az idő múlásával Maximo öregszik és szegény lesz, miután egyik idős gazdagnő is eldobja. Hiányoznak az önállósághoz szükséges képességek, és végül nővéréhez, Sarához (Salma Hayek) fordul segítségért.

Bár az előzetes alapján rosszabbat vártam, a film vállalható és szórakoztató volt. Maximo a gondtalan élet után próbál munkát találni, de ez nem egyszerű számára, mivel nincs tapasztalata. Végül megtalálja a lehetőséget, amikor találkozik egy fiatal unokaöccsének, Hugonak (Raphael Alejandro) titkos szerelmének, Ardennek (Mckenna Grace) gazdag nagymamájával, Celestével (Raquel Welch). Maximo élete új értelmet nyer, és egyúttal próbálja bevonni a nagymamát is.

A mexikói Eugenio Derbez nevét korábban nem ismertem, de most már tudom, hogy ő szolgáltatja Shrek spanyol-amerikai változatának a szamár hangját. Ő egy nagyon népszerű színész, író, rendező és producer mind Mexikóban, mind az Egyesült Államokban. A film főszereplője egy jóindulatú és kedves ember, aki igyekszik boldogulni a nehézségek között.

A rendező, Ken Marino, bár három Primetime Emmy-jelöléssel rendelkezik, a filmjének hossza (116 perc) azt mutatja, hogy minden részletet meg akart mutatni. Azonban talán rövidebb változat is megfelelt volna. A film meglepően kevés altesti humorral rendelkezik, és inkább Maximo felnőttként és családtagként való életét mutatja be. Ezen túlmenően a film tartalmaz némi társadalomkritikát is, rámutatva arra, hogy egy mexikói ember csak úgy érvényesülhet, ha talál egy gazdag amerikai partnerre, vagy kemény munkával próbál boldogulni.

Eugenio Derbez meggyőző alakítást nyújt, de nem szabad elfelejteni a tehetséges gyerekszínészeket, Salma Hayeket, és a mellékszereplőket, mint Rob Lowe, Raquel Welch, Rob Corddry, Rob Riggle, Michael Cera és Kristen Bell. A film szórakoztató és könnyed, de közben van egy kis mondanivalója is.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr10018243931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek


 

CLOSE ADS
süti beállítások módosítása