A Superman Legacy főszereplői vidáman néznek rád egy közös fényképen.

Óriási felelősség nehezedik James Gunn vállára, mivel együtt kell Peter Safrannal újraindítaniuk a DC filmuniverzumát egy időszakban, amikor a közönség már kezdi unni a szuperhősfilmeket.

a_superman_legacy_foszereploi_vidaman_neznek_rad_egy_kozos_fenykepen.png

Emellett a DCU-t az általa írt és rendezett Superman: Legacy nyitja meg a mozikban 2025-ben (de ami a sorozatokat illeti, már idén érkezik a Creature Commandos), így minden szem rájuk szegeződik.

Azonban a rendező nem retten meg: senki sem tett nagy összeget arra, hogy A galaxis őrzőiből ekkora franchise-t kovácsoljon, mégis sikerült neki, és ő visszahozta az Öngyilkos Osztagot is a DC-hez, szóval ha valaki meg tudja oldani a lehetetlennek tűnő feladatot, az Gunn.

A Superman: Legacy szereplőgárdája már összeállt, a forgatás hamarosan kezdetét veszi, és James Gunn maga osztott meg egy képet az egyik próbaforgatásról. Gunn és Peter Safran mellett látható David Corenswet, aki a címszereplőt alakítja, és szerelme, Lois Lane-t megformáló Rachel Brosnahan, valamint Nicholas Hoult, aki Lex Luthor szerepében látható. 

Aki hiányzik, az Sean Gunn, aki Maxwell Lordot alakítja, és pletykák szerint a filmben feltűnik majd a Supergirl, akit Milly Alcock alakít, de a színésznő cameóját még nem erősítették meg.

A forgatás állítólag márciusban kezdődik a Fayetteville-i Trilith Studiosban, a premier pedig 2025 júliusában várható.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr9518340019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek


 

CLOSE ADS
süti beállítások módosítása