DISZ IZ TÍMVÖRK!(2012)

Néhány napja néztem meg a Bosszúállók című filmet, és még mindig hordom a kabátomon azt a cool Avengers-kitűzőt, amit a film vetítésén kaptam. Egyszerű, de jó érzés viselni. A film maga is kellemes meglepetés volt. Bár lehetett volna még látványosabb, nem csalódtam benne, tekintve, hogy a szuperhősök összecsapása volt. A Marvel rendezői valóban összerakták a világmegmentők szuper poénokkal teli, akciódús találkozóját.

Természetesen a legjobb poénokat a Vasember kapta meg, aminek érthető okai vannak. Robert Downey Jr. ismét remekül alakította Tony Stark karakterét, és mindenkit tréfált. Thor, Amerika Kapitány és Nick Fury sem úszták meg, és Samuel L. Jackson is jól hozta a szerepét. Hulk végre a helyén van, és robbanékonyabb, mint valaha. Mark Ruffalo talán nem a kedvenc színészem, de itt nagyszerűen megformálta Bruce Banner karakterét. Még ha néha zavaró is a pipás modora, Ruffalo valóban meggyőzően játszik, és alig hiányzik a visszafogott mosoly.

A film más szereplői is kiválóak. A finálé különösen emlékezetes, és mutat egy olyan jelenetet, amit könnyen szeretnél tudni, hogyan oldanál meg hasonló helyzetekben.

Összességében a film szórakoztató, és nem vártunk tőle mást. Nem olyan sötét és mély, mint Christopher Nolan Batman filmjei, és nem hordoz tudományos vagy morális üzeneteket, mint az X-Men filmek. De végig elhiteti veled, hogy a szuperhősöknek lenni valóban menő dolog lehet, például egy kalapáccsal fejbe vágni idegeneket a stresszes napokon. Loki talán nem a legfélelmetesebb főgonosz név, de mégis izgalmas ellenfél. Alig várom a folytatást, feltéve, hogy addig nem építek magamnak egy rozsdamentes óriásruhát.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr3918252651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek


 

CLOSE ADS
süti beállítások módosítása