Rough Night/Csajok hajnalig(2017)

A Celebnők Éjszakája (eredeti cím: Rough Night) egy 2017-es amerikai vígjátékfilm, melyet Lucia Aniello rendezett. A főszerepekben Scarlett Johansson, Jillian Bell, Zoë Kravitz, Ilana Glazer és Kate McKinnon láthatóak. A film 101 perc hosszú és 16 éven felüliek számára ajánlott.

A szórakozás mindenkinek fontos, és a lánybúcsúk, legénybúcsúk gyakran szerepelnek az emlékezetes bulik között. Azonban a szórakozás módja változó, és mindenki mást tart szórakoztatónak. Egyesek komolyabban veszik, mások pedig elegánsan szórakoznak, de vannak olyanok is, akik vicces szituációk között találkoznak kihívásokkal. Persze, utóbbiakat általában csak a filmekben érik ilyen helyzetek, de ezúttal Scarlett Johansson lánybúcsúján történik mindez. Tehát jogos a kérdés, miért is ne lenne érdekes számunkra ez a történet?

A kreativitás terén talán nem sikerült a csúcsot elérni a készítőknek, de ennek ellenére vannak olyan pillanatok a történetben, amik még újak és humorosak. Sajnálatos módon ezek a pillanatok nem a Celebnők Éjszakájában fordulnak elő. Ez különösen szomorú, mert a film tehetséges színészeket vonultat fel, bár láttuk őket már viccesebb szerepekben is, és most is próbálkoznak. Azonban ha minden szereplőre ráhúzunk egy sablont, nehéz jó poénokat kivirágoztatni belőlük, különösen akkor, ha nincsenek eredeti és találó poénok.

Scarlett Johansson például nem hoz olyan jelenetet, ami megnevettetne, Zoë Kravitz és Ilana Glazer páros néha elmosolyogtat, de nem lehet elmondani, hogy maradandót alkotnának. Kate McKinnon ugyan néha humoros, de valójában csak a szokásos karakterét hozza, és azon kívül nem mutat többet. Érdemes megjegyezni, hogy ha valaki látott már Saturday Night Live szkiccet tőle, tudja, hogy sokkal viccesebb tud lenni, mint az ausztrál akcentussal és szemlesütés nélkül. Jillian Bell pedig minden alkalommal, amikor egy működő poénra bukkan, megpróbál még egyet hozzátenni, de ezek általában erőltetettek és péniszközpontúak.

Ugyan ez a helyzet a főszereplők esetében, de azért jó hír, hogy a mellékszereplők sikerültek. Ty Burrell és Demi Moore szexuálisan aktív párosa vicces, és nem esnek abba a hibába, hogy túl tolják őket. A legviccesebb pillanatok azonban a lánybúcsú és a legénybúcsú párhuzamos történetvonalának rövid jeleneteiben találhatóak, és ezek a pillanatok felfrissítik a filmet, annak ellenére, hogy kissé kiszámíthatók.

A Celebnők Éjszakája humoros fordulatokat tartogat, néhány jó poént, és ügyesen eltalált mellékszereplőket. Összességében ez egy közepes szórakoztató nyári vígjáték. Ha hasonló szórakozásra vágysz, talán jobb ötlet régi barátokkal találkozni és együtt bulizni. Csak legyél óvatos a sztriptíztáncosokkal!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr1518243897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek


 

CLOSE ADS
süti beállítások módosítása