Leonardo DiCaprio Sharon Stone-nak köszönheti hogy elindult a karrierje

Sharon Stone nagyon korán felismerte Leonardo DiCaprio tehetségét, amikor egy castingon meglátta, és elhatározta, hogy vele akar dolgozni.

leonardo_dicaprio_sharon_stone-nak_koszonheti_hogy_elindult_a_karrierje.png

Az 1995-ös Gyorsabb a halálnál című filmhez társproducerként keresett szereplőket, és a válogatáson felfigyelt az akkor még nagyon fiatal, kezdő színészre.

Szerintem ő volt az egyetlen, aki bejött, sírt és könyörgött az apjának, hogy ................ abban a jelenetben.

Habár Sharon Stone mindenképpen Leonardót akarta, a stúdió nem akarta alkalmazni, mondván „túl ismeretlen, még csak most kezdi a karrierjét”.

„Miért egy ismeretlent, Sharon, miért ártasz magadnak?” – ezt kérdezték.

A stúdió azt mondta, ha annyira akarom, akkor a saját pénzemből kell kifizetnem őt. Szóval így tettem” – emlékezett vissza a színésznő, aki azóta sem bánta meg a döntését, hiszen DiCaprio azóta is sorra zsebeli be az emlékezetesebbnél emlékezetesebb szerepeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr6318450947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek


 

CLOSE ADS
süti beállítások módosítása