A párizsi cápa őrület magyarországi követőkre talált

Xavier Gens filmrendező egy új horrorfilmmel tért vissza, amely Magyarországon már a Netflix legnézettebb műsora lett.

Az Under Paris című film előzetesét alább láthatjátok – ha felkeltette az érdeklődéseteket, már nézhetitek is a Netflixen.

Az Under Paris a közeli jövőben, 2024 nyarán játszódik, amikor Párizs először rendezi meg a triatlon-világbajnokságot a Szajnán. Sophia, a zseniális tudós, és Mika, a fiatal környezetvédelmi aktivista rájönnek, hogy egy hatalmas cápa úszkál a folyó mélyén.

Hogy elkerüljék a vérfürdőt a város szívében, kénytelenek összefogni Adillal, a francia rendőrparancsnokkal.

Egyes nézők már az Under Paris-t a cápás horror műfajának nagy filmjeihez hasonlították, például Steven Spielberg 1975-ös klasszikusához.

"A Netflix új thrillere inkább úszik, mintsem süllyed, és új életet lehel ebbe a teljesen kimerült műfajba" – írja Michael Nordine a Variety-től. Az NME kritikusa pedig "a műfaj önálló félklasszikusának" nevezi a filmet. Ti már láttátok?

A bejegyzés trackback címe:

https://filmrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr5418423773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek


 

CLOSE ADS
süti beállítások módosítása