Az élőszereplős Naruto filmhez szerződtettek egy rendezőt a Marvel stábjából.

Mivel a Netflix aktívan foglalkozik az animék élőszereplős adaptációival (mostanában bemutatták az Avatár: Az utolsó léghajlítót, tavaly pedig a One Piece-t és a Yu Yu Hakushót), könnyen elképzelhető lenne, hogy a Naruto is a platformon landol, azonban most más a helyzet.

az_eloszereplos_naruto_filmhez_szerzodtettek_egy_rendezot_a_marvel_stabjabol.png

Hollywoodban már évek óta próbálkoznak a Naruto film elkészítésével: 2015-ben először hallhattunk róla, hogy tervezik az élőszereplős változatot, amit egy évvel később megerősített a Lionsgate.

Azóta eltelt majd egy évtized, és azóta semmi hír nem volt a projektről egészen mostanáig.

A The Thollywood Reporter most közölte, hogy a stúdió végre egy jelentős lépésre tett szert: megtalálták a megfelelő személyt az adaptációhoz: Destin Daniel Cretton fogja írni és rendezni az élőszereplős Naruto filmet. Cretton legismertebb munkája a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája, de a harcművészetek más alkotásaiban is kiemelt szerepet kapott, például az Egy kínai Amerikában sorozatban is, amelyben producerként is tevékenykedett (ezzel együtt A kegyelem ára Michael B. Jordannel, illetve az Átmeneti állomás és Az üvegpalota Brie Larsonnal).

az_eloszereplos_naruto_filmhez_szerzodtettek_egy_rendezot_a_marvel_stabjabol_xx.png

Cretton saját produkciós cége, a Hisako is részt vesz a Naruto élőszereplős változatának létrehozásában, mellette pedig csatlakozik az Arad Productions (Borderlands) és a Latcham Pictures (Dungeons & Dragons: Betyárbecsület) is.

A legfontosabb azonban, hogy Cretton megkapta a manga atyjának, Masashi Kishimotónak a jóváhagyását egy tokiói látogatás alkalmával. A mestertől származó nyilatkozat szerint:

"Amikor meghallottam Destin kinevezését, pont egy akciófilmje után, azonnal úgy éreztem, hogy ő a megfelelő rendező a Narutohoz.

Miután megnéztem néhány másik alkotását, és láttam, hogy az emberi drámákban való jártassága kimagasló, meg voltam győződve arról, hogy ő a legalkalmasabb személy a feladatra.

Amikor személyesen találkoztam vele, meggyőződtem róla, hogy nyitott a véleményekre, és határozottan úgy éreztem, hogy jó együtt dolgoznunk a produkció során."

Kishimoto 25 évvel ezelőtt indult mangájának adaptációjához elengedhetetlen a harcművészetek terén szerzett tapasztalat, hiszen a szereplők nindzsák: a főszereplő Uzumaki Naruto, aki arra vágyik, hogy faluja vezetője legyen, ám ehhez rengeteget kell fejlődnie, különösen mivel egy rókadémon van benne pecsételve.

A Naruto egy olyan történet, amely nemcsak drámai helyzetekkel van tele, hanem humorral és akcióval is.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr2118340029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek


 

CLOSE ADS
süti beállítások módosítása