Il racconto dei racconti / Tale of Tales/Szörnyek és szerelmek(2015)
Il racconto dei racconti / Tale of Tales/Szörnyek és szerelmek(2015)

A meseregény "Tale of Tales" (Il racconoto dei racconti) című filmjét Matteo Garrone rendezte, és a főbb szerepekben Salma Hayek, Vincent Cassel, Toby Jones, John C. Reilly, és Shirley Henderson láthatók. Ez az olasz-francia-angol fantasy mű 133 perc hosszú, és 2015-ben készült (16 éven felülieknek ajánlott).

A film már számos filmfesztivál díszvendége volt, és 2015-ben még Cannes-ban is elismerést kapott. Ugyanakkor Magyarországon csak idén került bemutatásra, ...

Jurassic World: Bukott birodalom(2018)
Jurassic World: Bukott birodalom(2018)

Jurassic World: Bukott Birodalom (Fallen Kingdom) című filmet 25 évvel ezelőtt hozta létre a Jurassic Park, amely minden idők legnagyobb bevételével és Star Wars-szintű termékkel büszkélkedhetett. Miután két feledhető folytatás született, három évvel ezelőtt megjelent az első Jurassic World, és bebizonyította, hogy a márkanévben még mindig van erő. Bár erősen a nosztalgiára épített, mégis jelentős bevételt hozott, és a kérdés az volt, hogy ha tovább ...

Hereditary/Örökség(2018)
Hereditary/Örökség(2018)

Az Örökség (Hereditary) című filmet Ari Aster rendezte, főszereplők: Toni Collette, Alex Wolff, Gabriel Byrne, Milly Shapiro. Ez az amerikai misztikus horror-dráma 127 perc hosszú és 2018-ban készült (16 éven felülieknek ajánlott).

Elképzelhető, hogy Ari Aster első rendezői munkájával valóban egy klasszikust alkotott? Egy dolog biztos, az Örökség inkább azoknak a horror-rajongóknak szól, akik már otthonosan mozognak ebben a műfajban, nem pedig azoknak, akik ...

Gotti (2018)
Gotti (2018)

Gotti című filmet Kevin Connolly rendezte, és a főszerepekben John Travolta, Spencer Lofranco, Kelly Preston és Ella Bleu Travolta szerepelnek. Ez az amerikai életrajzi dráma 105 perces játékidővel bír, és 2018-ban készült. (16)

Grease 40 éves, de John Travolta most ismét a figyelem középpontjában van új filmjével. Ebben a produkcióban John Travolta alakítja John Gotti szerepét, az olasz-amerikai maffiavezért.

Gotti élettörténetét sokan ismerhetik: az aktív ...

Submergence/Merülés a szerelembe(2018)
Submergence/Merülés a szerelembe(2018)

A film "Merülés a szerelembe" (eredeti cím: Submergence), melyet Wim Wenders rendezett, egy furcsa utazás a szimbólumok és metaforák világában. Semmi sem az, aminek látszik elsőre, és a cselekmény mélyen szellemi dimenziókba vezet. A szerelem itt csupán egy eszköz a történet számára, mely lehetővé teszi az alkotóknak, hogy felfedezzék az élet nagy kérdéseit.

Az eredeti címe, "Merülés," valószínűleg keveseket vonzott volna, kivéve a búvárokat. Azonban a ...

Tag/Haverok harca(2018)
Tag/Haverok harca(2018)

A Barátok Küzdelme (Tag), rendező: Jeff Tomsic, főszereplők: Ed Helms, Lil Rel Howery, Jon Hamm, Jeremy Renner, Jake Johnson, Isla Fisher, amerikai vígjáték, 100 perc, 2018 (12)

A 2010-es évek egyre inkább nosztalgiahullámra épültek, mivel úgy tűnik, nincs könnyű új dolgot találni, ezért jó néha elővenni a régit és modernizálni. Azonban most a visszatérés nem a zenében, a jelmezekben, a korszakban vagy a hangulatban mutatkozott meg, hanem a nosztalgikus ...

Mamma Mia! Here We Go Again/Mamma Mia! Sose hagyjuk ABBA(2018)
Mamma Mia! Here We Go Again/Mamma Mia! Sose hagyjuk ABBA(2018)

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba (Mamma Mia! Here we go again) rendező: Ol Parker, szereplők: Amanda Seyfried, Lily James, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgard, amerikai musical-vígjáték, 114 perc, 2018. (12)

Tíz évvel az eredeti film után, kíváncsiak vagyunk, hogy az ABBA dalok és világsztárok varázsa képes-e újra szórakoztatóvá tenni ezt a musicalt.

Az idősebb filmet követően itt van végre a folytatás, amire régóta vártak a rajongók. A régi Mamma Mia! ...

Fack ju Göhte 3/Fák jú Tanár úr! 3.(2017)
Fack ju Göhte 3/Fák jú Tanár úr! 3.(2017)

Tisztelt Tanár Úr! Fack ju Göhte 3. című filmet, melyet Bora Dagtekin rendezett, színészekkel, mint Elyas M'Barek, Katja Riemann, Jella Haase, Sandra Hüller, Max von der Groeben, készült 2018-ban. Ez egy 120 perces német vígjáték (16 éven felülieknek ajánlott).

A Goethe iskola legkeményebb osztályának és tanárának története lezárul a harmadik részben. Az év során a csapat azt a célt tűzi ki, hogy sikeresen zárja az érettségit, miközben megőrzi bizalmukat ...

Skate Kitchen(2018)
Skate Kitchen(2018)

A Skate Kitchen című filmet Crystal Moselle rendezte, és főszereplőként Rachelle Vinberg, Ardelia Lovelace, Jaden Smith, Nina Moran és Jules Lorenzo szerepelnek. Ez egy 2018-as amerikai dráma, mely 100 perc hosszú és 16 éven felülieknek ajánlott.

Egy hideg januári délutánon 2017-ben a Campona mozi egyik termében sokan gyűltek össze, hogy megnézzék a Kaliforniai álom című filmet, mely nagy érdeklődést keltett. A Ryan Gosling és Emma Stone által alakított ...

Godzilla Kong az új birodalomról Kritika
Godzilla Kong az új birodalomról Kritika

A Legendary Pictures és a Warner Bros. Pictures együttműködéséből született MonsterVerse filmsorozat érezhetően más irányba fordult az első rész, a 2014-es Godzilla után.

godzilla_kong.png

Gareth Edwards filmje komolyan vette magát, és megteremtette a franchise alapjait. A 2017-es Kong: Koponya-sziget is kedvelt volt Jordan Vogt-Roberts rendezésében. Viszont 2019-ben a Godzilla II - A szörnyek királya már új utat kezdett el járni, amit tovább folytatott a két ikonikus titán ...

Utolsó kommentek

HTML doboz


 

CLOSE ADS
süti beállítások módosítása