Marry Me /Vegyél el (2022)

Az "Eltávolít (Marry Me)" egy 2022-es amerikai romantikus vígjáték, amit Kat Coiro írt és rendezett. A főszerepekben Jennifer Lopez, Owen Wilson és Maluma láthatók.

Mint tudjuk, romantikus komédiákból mindig is több készült, mint amennyire szüksége volt a világnak. A "Eltávolít" is beilleszkedik ebbe a sorba. A film sajnos nem tudja kihasználni története alaphelyzetét, és ennek eredményeként egy fárasztó, érzelemmentes, de legalább nem borzasztóan rossz romantikus komédiaként marad fenn.

A történet két énekes szupersztárról szól, Kat Valdezről (Jennifer Lopez) és Bastianról (Maluma), akik egy lenyűgöző esküvőre készülnek. Az esküvőjüket a világ szeme láttára tartják meg, és közben előadják közös slágerüket, a "Marry Me"-t. Az esemény hatalmas nézettséget vonz az interneten, de váratlanul derül ki, hogy Bastian hűtlen volt Kathez. Kat a közönség előtt találkozik Charlie-val (Owen Wilson), aki kénytelen helyettesíteni Bastiant a ceremónián. Bár a történet alapján van benne potenciál, senki sem tudja kihozni belőle.

Az ifjú pár számára még a kapcsolatuk látszatának fenntartása is kihívást jelent, mivel életstílusuk teljesen eltér egymástól. Charlie matektanárként dolgozik és a matekklub a szenvedélye. Nem ért a közösségi médiához, és a napirendje szigorú. Kat viszont az életének minden pillanatát megosztja az interneten, és alig van ideje magára. A film felveti a közösségi média szerepét az életünkben és a hírességek életének kihívásait, de sajnos nem nyújt valós tanulságokat. Jennifer Lopez karaktere csak ezen az egy dimenzióban létezik, és gyakran önmaga paródiájává válik. Owen Wilson sem játszik valódi gondolatokkal, de őszinte játékával legalább némi értéket ad a karakterének, amikor nem kellett értelmetlen szövegeket mondania a forgatókönyv szerint.

Sajnos a film alapvető hiányosságait sem sikerül a körítés kompenzálja. A kameramunka hol jó, hol unalmas és ügyetlen, a zenék pedig átlagosak. Azok, akik szeretik a műfajt, talán találnak érdekességeket a zenékben, de a mellékszereplők sem játszanak túl jól. Charlie és Kat barátai főként azért vannak jelen, hogy gagyi poénokat szolgáltassanak.

Az "Eltávolít" nem sokkal marad el az átlagos romantikus komédiák színvonalától, de pont annyira és olyan ötlettelenül teljesít, hogy végül is alulmarad ebben a műfajban. Ennek ellenére nem rettenetesen rossz film, és ha valaki kedveli Owen Wilson játékát, vagy látni szeretné, ahogy Jennifer Lopez és Maluma énekelnek a vásznon, akkor talán érdemes adni neki egy esélyt.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmrajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr8818237967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek


 

CLOSE ADS
süti beállítások módosítása